Slumpad post: Pass, pussel och bad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Städdag

| 2022-04-23, 21:51

Idag inledde jag med en två-timmarsrunda med Raffe. Givetvis inkluderade den utefrukost.

Sen hade vi planerat att typ storstäda. Samtidigt var det städdag i föreningen. Vi delade helt enkelt upp oss. John körde i samfälligheten ett tag medans jag (och Joel en hel del) röjde och donade här hemma.

Det har nämligen varit sjukt dammigt och kaosartat med grejer överallt ett tag. Efter att vi la ner städhjälpen i november så tog det någon månad innan vi började slarva och hoppa över städ själva etc.

Så nu var det bara att ta tjuren vid hornen. Vi har dammat med våt trasa i typ alla rum. Röjt mer än vanligt. Bytt lakan. Skakat mattor och filtar. Dammsugit, våttorkat. Städat ur ventilationsutblås. Duschat alla växter. Och så vidare.

Kan meddela att det blev Max till middag och att vi nu är helt slut. Det känns dock oerhört skönt att ha röjt så pass mycket.

Ska väl erkänna att vi har några härliga punkter var tills imorgon.2 kommentarer to “Städdag”

  1. Sandra says:

    Heja er?????? Här fuskas det en hel del med städningen ??

Kommentera