Slumpad post: Några tyger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny brödrost

| 2022-05-09, 8:41

För snart 20 år sen tror jag att jag fick en brödrost av mamma. En C3, tämligen stor och rund med plats för 3 skivor. Lite oklart varför jag önskade mig en så stor men jag gillade nog formen tror jag.

Den har tjänat oss väl.

Så härom veckan skulle Joel rosta och det var svårt att trycka ner, han tyckte det blixtrade. Vi drog ur den. John kollade lite någon dag senare och så testade vi igen. Lite svår att dra ner men den kom igång som vanligt. Brödet hoppade upp. Och rosten fortsatte…

Vi insåg att det var dags för en ny.

Jag frågade på fejan efter tips och flera tipsade om Dualit. Svindyr men bra. Vi slog till på en röd och nu har vi haft den ett par dagar och är supernöjda.

Modellen är Dualite Lite Brödrost 2-skivor Röd

Den har funktion för bagels (värmer bara i mitten då) och för upptining och du kan avbryta rostningen. Typ det man vill ha.

Får hoppas att den här håller i minst 20 år!

Bjuder på lite gamla bilder från 2008 och 2010 där gamla brödrosten finns med.Kommentera