Slumpad post: Mamma, vet du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken vecka…

| 2022-05-15, 19:30

Fokus den här helgen har varit att ta det lugnt, komma ikapp mig själv lite.

  • Måndag jobbade jag hemifrån men John var på kontoret. Stack iväg tidigt för frukost vid Ältasjön. Väl hemma väckte jag Simon (Joel var vaken) och gjorde amerikanska pannkakor (gör att båda barnen äter mer till frukost). Efter snabb lunch följde Simon med på en kortare lunchrunda med Raffe. Vid halv 6 körde jag Joel till BJJ-träningen och jag och Raffe tog en kvällsrunda runt Gullmarsplan typ.
  • Tisdag gick jag upp tidigt och drog till kontoret där det var blandat med möten och halvspontana snack med olika personer. Återkopplade lön till ett par stycken, och berättade för mitt andra team att en annan person (en i teamet) kommer ta över. Hade sen möte fram tills det var dags att dra på aw.
  • Onsdag morgon gick jag upp tidigt för att få till en joggingrunda med Raffe och sen packa ihop mig för utedagen. Från 8.30 till 22.30 var det sen ganska lagom tempo och mer socialt än jag är van vid.
  • Torsdag gick upp i vanlig tid (5.30) i tältet och packade ihop alla grejer och åkte hem (passade på att tanka E85 på vägen – finns inte överallt). 12.30 hade jag och Simon digitalt möte med en sjukgymnast kring hans hälar och sen efter lite jobb cyklade vi till skolan så att han kunde göra nationellt prov i matte (ej tillsammans med de andra). Jag satt och försökte komma ikapp med chatt och mejl, så ringde telefonen – rektorn. Jag gick ut och pratade lite. Vips var Simon klar och samtidigt som jag pratade i telefon packade jag ihop mina grejer. Simon cyklade hem och jag drog för att hämta ett paket. På kvällen var jag väldigt tacksam när Joel inte orkade åka och träna…
  • Fredag stack jag på utefrukost och glömde Raffes boll så det blev lite sådär faktiskt.

Om det finns några pauser på morgonen eller lunchen så försöker jag alltid läsa i den aktuella spejarboken – om Simon vill. Ofta har jag möten 9-11:30 och 13-17 men hoppas det blir bättre med bara ett team nu. Dagarna är oerhört intensiva med mycket kommunikation, saker som händer, grejer att ta ställning till etc. Gillart dock!

Igår stack jag och Simon ut med Raffe på kort runda och sen tog jag en längre runda med Anna och Tilda. Sov en timme efter lunchen och sen drog jag och Joel till Farsta för att fixa lite saker till honom. På kvällen sov jag och Simon i vardagsrummet efter att vi typ sett Eurovisionbidragen.

Idag gick jag på en frukostrunda med Raffe, och sen tog jag och John upp på vinden (det har stått i hallen uppe i 3 veckor – sen vi storstädade). Har fixat med lite olika saker men slöat och läst en hel del!Kommentera