Slumpad post: Inga problem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Neddragning på jobbet

| 2022-05-29, 20:47

Hade fått lite indikationer på att något var på g. I måndags eftermiddag blev vi kallade på ett obligatoriskt möte där vi fick reda på att vi skulle dra ner på antalet anställda med 10%.

De skulle informera alla berörda innan onsdag lunch. Snacka om tuff väntan.

Jag och mitt team klarade oss oberörda tack vara våra chefer, men många har fått gå (över 700 av nästan 7000). Oerhört overkligt och det är många livshistorier som kommer fram från de som drabbas. Inget någon räknat med.

Vi som jobbar med it-system har fått vara lite inblandade i att sätta upp stöd för vissa processer i det hela, och hantera vissa behörighetsfrågor under veckan.

Har tillåtit mig att frossa i vår General-kanal i Slack där mycket högt och lågt har diskuterats, och LinkedIn. Oerhört fint att se hur många kliver in och försöker hjälpa de som letar nytt jobb. En stor stjärna till alla (de flesta) som inte fokuserar på sin ilska, eller besvikelse i publika poster utan på allt som varit bra!

Imorgon är det ny vecka och jag har bestämt mig för att fokusera framåt för att få mer energi.En kommentar to “Neddragning på jobbet”

  1. Sandra says:

    Åh så tråkigt men samtidigt skönt att era tjänster blev kvar. Det är en svajig värld vi lever i. Hoppas alla hittar nya jobb.

Kommentera