Slumpad post: Lunchutflykt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarfest med domänen

| 2022-06-18, 20:25

I tisdags var det dags för all-hands i vår domän och sen sommarfest på Solliden på Skansen.

Runt 120 personer och jag kan erkänna att jag först trodde jag kommit fel för det var så många jag inte kände igen. Dock inte så konstigt eftersom det har varit en pandemi. Nu hade vi flugit in folk från alla kontor där vi har folk.

Sjukt roligt att träffas även om det tog energi. Jag hade tänkt dra hem i hyfsad tid men så drog vi igång och dansade och det var överraskande roligt. Först vid 23-tiden när DJ:en stängde ner tog jag en taxi hem och landade på över 18 000 steg.

Fick höra att min chef Amanda hade suttit bredvid en som var född 2004. Galet! Joel om 3 år… Kände mig lite som tant då.

Efterrätten var sjukt god! Extremt nöjd med att inte dricka alkohol faktiskt. Går fint att vara glad och ha kul ändå.Kommentera