Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vad ska man rösta på?

| 2022-07-11, 7:45

Har funderat mer och mer på politik senaste åren. Följer en del politiker och det ger en hel del insikter. Lyssnar mer och mer på P1 där man går mycket djupare än man gör i vanlig media och då inser jag saker jag aldrig tänkt på tidigare. Ser samband jag inte sett och så vidare.

Har haft en aning om hur vill rösta i höst men mest på riksdagsnivå, och inte helt grundat på att jag gjort djupare analyser.

Så när SVT la ut sin valkompass så gjorde jag den direkt. Både den för riksdagsvalen och de andra två för region och kommun. Nu vet jag att min tankar inte är helt off med vad partierna faktiskt tycker och prioriterar. Skönt! Lätt att man rullar på i gamla spår och röstar som man alltid gjort.

Uppskattade även att man kan gå in och läsa mer på de olika frågorna och se vad man tyckte olika om för att få en förklaring. Gav förklaringar på flera saker jag funderade över.Kommentera