Slumpad post: Inskolning dag 3
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tanden borta!

| 2022-07-23, 17:45

Äntligen var det dags för tandoperation igår. Jag var där vid 8 och hade pratat med dem tidigare om att jag ville att han skulle somna med mig så vi fick ta en promenad och sen satte jag mig och jobbade i bilen och 45 min senare var det dags. Han somnade fint och de tog in honom till operation.

Jag åkte hem och jobbade och sen ringde de när det vara klara med operationen och då åkte jag och Simon dit. Vi betalade och sen fick vi vänta en stund innan han var tillräckligt vaken för att komma till oss. Efter det var vi kvar en kvart ungefär tills han vaknat ännu mer.

Väääldigt groggy men reagerade ändå på ordet katt. Efter en stund reste han sig och tittade ut. Just då kom sköterskan och skulle se om vi kunde åka och utan att ens ha sett henne skällde han. Hon skrattade och sa att han verkade redo att åka.

Kändes väldigt skönt att han slapp stressen av att somna eller vakna utan oss. Mycket uppskattat!

Idag känns han nästan som vanligt igen men tänker att han nog har rätt ont ändå. Han går på smärtlindrande en vecka till.Kommentera