Slumpad post: Raffe på insta #66
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kapa håret lite

| 2022-08-13, 16:17

Joel klippte sig kort förra sommaren. Han har försökt peppa Simon att klippa sig kort han oxå för Joel gillar det verkligen. Simon är inte riktigt säker.

Så var det några veckor nu när vi har badat en del som vi inte orkat borsta så mycket hår, och det har varit rätt klurigt att fläta på kvällarna. Till slut fick jag nog och sa att jag kapar en del om vi inte lyckas borsta.

Simon var positiv till det hela så förra helgen en morgon tog jag helt sonika saxen och kapade flätan 1-2 dm upp.

Blir oerhört ojämnt när man kapar en fläta så det blev totalt sätt rätt mycket som åkte av. Tycker ändå att jag lyckades få till ett bra slutresultat och nu har det gått jättelätt att borsta håret!Kommentera