Slumpad post: Akrobatik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knäproblem

| 2022-08-18, 20:36

I söndags började Simon få lite ont i ena knät. Tänkte att det var lite överansträngt efter ett gäng fredagar på Jumpyard.

På måndagen hade han ännu ondare och vi plockade ner kryckorna från vinden.

På tisdagen var jag på kontoret och när jag kom hem sa Simon att han hade ont även i viloläge och knappt kunde böja på knät. Jag ringde sjukvårdsupplysningen som rekommenderade närakut samma kväll eller dagen efter.

Rosenlund var det som gällde så när vi ätit drog jag och Simon dit. 19.32 ställde vi oss i kö och typ 40 minuter senare fick vi komma in och träffa en sköterska. Sen fick vi vänta till runt 22 (då de stänger) på att få träffa en läkare.

Hon klämde och kände, bad Simon sträcka ut, frågade saker och kom fram till att det med största sannolikhet är överansträngning. Alvedon och sen försöka jobba lätt med knät för att få det rakt. Rekommenderade även sjukgymnast eller liknande så det ska vi ta tag i.

Idag torsdag kan Simon gå utan kryckor och har inte ont. Och tycker att han är redo för Jumpyard imorgon. Nä, vi pausar en vecka har vi sagt.Kommentera