Slumpad post: Uppgradering pågår
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flatenrunda

| 2022-09-11, 19:06

Andra söndagen i september och dags för att ta sig runt Flaten igen med ett gäng andra hundar. Sju hundar med diverse olika mattar och hussar dök upp och vi knallade de 8 kilometrarna runt (inklusive en extrarunda vid Drevviken).

Härligt väder, härliga samtal (om än lite korta och sporadiska eftersom det blir möten, hundar som reagerar etc) och skön fika med utsikt.

Raffe tog verkligen på sig rollen som polis/kung och skällde mer än lovligt på vissa av de andra hundarna. Skönt att alla mest garvar (och säkert tänker att de är glada att det inte är deras hund). Han är tyst rätt mycket oxå, och har rätt roligt humör ändå.

Snacka om att vi båda är rätt trötta när vi kommer hem.Kommentera