Slumpad post: Fyra användare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad i Tyresö

| 2022-10-11, 21:15

Idag var det studiedag och vi hade planerat bad i Tyresö. Joel fick dock lite tvivel igår kväll när han insåg att hans händer hade sår efter hård träning på parkouren i söndags. Han valde dock att chansa på att det skulle funka.

Det funkade asbra!

Återigen fick vi använda omklädningsrummet för funktionshindrade (social ångest verkar räknas som det!). Oerhört smidigt och det funkar superbra för Simon som inte nojar det minsta.

Jag simmade lite längder, barnen lekte med flytverktyg och dök efter grejer på botten. Sen flyttade vi till vattenrutschbanan där barnen höll på över en halvtimme. Jag åkte ett par gånger och sen satte jag mig på en stol och spanade på dem. Filosoferade lite över olika saker.

Mycket bra dag!Kommentera