English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny luftfuktare

| 2022-10-23, 15:52

Vi har haft flera olika luftfuktare under åren (blir väldigt torrt här) och jag tror vi har missat att blogga om flera. Nu när hösten drog igång så insåg vi att den vi hade förra vintern gick sönder i slutet av säsongen.

Jag googlade lite och gav ett förslag. John dissade (som tur var) eftersom den var för liten. Hade glömt hur stor vår förra var. Han googlade och läste på lite mer och landade på Smartmi Air Humidifier 2 Luftfuktare.

Våra krav, som vi lärt oss från tidigare har i princip varit – inte ge värme, stor vattentank, tystlåten.

Den här skiljer sig från våra tidigare genom att man inte har en tank man tar ut utan man fyller på genom att hälla i. Sjukt smidigt! Vi har en tillbringare som står bredvid och man bara går och fyller på lite nu och då.

Vi hostar alla mindre nu vilket är skönt. Den ger dessutom ingen rök vilket gör att mina kollegor slipper oroa sig för att de ser rök i min bakgrund…Kommentera