Slumpad post: Eldkorg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken vinter som kom

| 2022-11-21, 21:47

I lördags morse bytte vi till vinterdäck eftersom det stod snö på väderapparna. Det var i grevens tid. Sen valde vi iofs att inte ta bilen utan skippa att ta oss iväg och bara vara hemma.

Sen dess har det mer eller mindre mest snöat. Runt nollan så snön är rätt tung och det är både grenar och träd som brutits. Vi har två kvällar i rad tagit oss till gräsmattan och lekt lite. Raffe har varit med och underhållit oss med sin “skönsång”.

Idag gick Simon hem rätt snabbt pga snö i skorna och John följde med. När jag och Joel (och Raffe) skulle gå hem så hade en vakt fastnat med bilen på sin kvällsrond. Så vi sprang hem med Raffe och hämtade skyfflar och grus. Sen hjälpte vi honom loss. Uppskattat

Sen passade vi på att skotta vid garaget (och vår grannes plats oxå).

Snöig vinter är härligt ändå!Kommentera