Slumpad post: Äntligen!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I mitt huvud just nu

| 2023-02-19, 20:21

Det är en hel del saker i mitt huvud just nu.

  • Sportlov om en vecka och då drar vi till Bollnäs några dagar. Vi har fixat boende men inte bestämt så mycket mer.
  • Vi har spanat in några hus som ligger ute till försäljning i Bollnästrakten och som vi hoppas kunna gå på visning för. För ju med sig en hel del funderingar, och beräkningar kring ditt och datt.
  • Simon skulle behöva lite draghjälp med träning och skola, plus att vi behöver se över hur det blir framöver. Detta har jag valt att i princip lägga på paus i två veckor till.
  • Vi behöver städa. Vi har slarvat med det ett tag. Jag planerar att typ ta ett rum ordentligt per vecka framöver. Funderar på om jag ska göra ett städschema eller bara köra på känsla…
  • Min kropp där höger skinka inte är som den ska. Har haft ont lite för länge och det stör. Osteopat på onsdag. Håller tummarna för att det hjälper. Höger arm pirrar en del igen. Behöver nog sitta mindre vid dator…
  • Starta aktiebolag har vi tänkt är en bra idé nu när jag har betald ledighet ett tag. Då kan jag testa en hel del tankar och idéer jag har och kanske flyger de, kanske inte. Visar sig att det inte är direkt en fem-minutare att starta ett sånt utan en hel del att tänka på.
  • Nästa steg efter Klarna funderar jag såklart en hel del över (till viss del kopplat till punkten ovan). Har ett par olika trådar igång kring några tjänster, plus att jag laddar för att skriva någon post på fejan och givetvis LinkedIn.
  • Avsluta eller lämna över allt pågående på jobbet och det med en fullpackad kalender. Kommer krävas en del fokus under veckan. Samtidigt vet jag att tisdagen är kontorsdag och avtackning för mig med fika, plus aw på kvällen.

Finns säkert mer som jag just nu inte kommer ihåg (är ju redan fullt…).Kommentera