Slumpad post: Köpa kompaktkamera
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

AB på gång

| 2023-03-06, 19:22

När jag insåg att garden leave (fortfarande anställd men arbetsbefriad) var ett faktum började jag fundera på att testa att vara konsult på egen hand. Har googlat, läst och frågat runt bland lite olika personer och idag slog jag till.

Jag valde att använda mig av Bokios tjänst för detta och har nu lämnat ifrån mig namnförslag och en verksamhetsbeskrivning. Imorgon åker pengarna över och snart kan jag signera papper och skicka till bolagsverket.

Ska bli oerhört spännande att se vart detta leder!

Andra saker som behöver styras upp lite kring detta (väldigt få måsten).

  • Kör ett annat Google-konto för detta så jag kan skilja dem åt. Dvs en egen inkorg, kalender, drive etc.
  • Tänker att vi borde ha en egen hemsida (blogg oxå?) för detta
  • Funderar på om det är värt att ha instagram oxå.
  • Har reggat mig som faciliterareCollaboration Superpowers och ser fram emot att gå lite kurser för att sen kunna hålla egna.
  • Laddar för ett inlägg på LinkedIn där jag kollar läget kring detta lite granna


Kommentera