Slumpad post: Koll på november 2023
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mingel i massor

| 2023-03-10, 19:24

Igår kväll inledde jag med att ta mig till Eficodes omgjorda kontor (de köpte upp Riada för något år sen). Otroligt roligt att träffa flera gamla kollegor som jag inte sett på rätt många år (typ 5 kanske då). Och även träffa några fysiskt som jag bara träffat online då vi haft business med dem.

Efter typ 2,5 timme vandrade jag vidare till aw för min gamla chef Johan som oxå slutat nu. En härlig blandning av folk som fortfarande är kvar och andra som slutat tidigare. Hade önskat mer tid att prata med alla!

Helt färdig efteråt när jag tog tunnelbanan hem vid 11.43 (29 minuters väntan på taxi…). Fick dra min egen historia några gånger, och även vad jag planerar framåt. Det var otroligt nyttigt och jag fick nog ett par insikter under kvällen.

Återigen sjukt nöjd med att inte dricka alkohol.Kommentera