Slumpad post: Raffe på insta #11
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Chatta med barnen

| 2023-03-19, 15:29

Både jag och John var tidiga med att chatta och det har varit ett normalt sätt att kommunicera mellan oss. Vi har mest kört Google Hangout – som nu har ersatts av Google Chat. Barnen har dock aldrig fastnat för det.

Jag som använt Slack massor på jobbet försökte föra in det i familjen men icke. Istället föreslog barnen Discord som de använder med sina vänner.

Sagt och gjort. Joel skapade en server för vår familj och nu är det där vi får chatta med dem.

Simon är en liten filur dock så han byter namn hela tiden. Eftersom Joel inte heller heter sitt namn så får jag VARJE gång jag ska skicka direktmeddelande fundera på vem som är vem. Ganska ofta kikar jag på vad jag skrivit om tidigare och då vet jag vem som är vem.

Just nu är det dock väldigt enkelt att se vem som är vem.Kommentera