Slumpad post: Frösådd och omplantering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Deklarationerna klara

| 2023-03-26, 12:29

Har tänkt deklarera i typ två veckor. Idag satte jag deadline och bestämde att jag inte får börja med andra saker vid datorn.

Bara göra.

Det funkade, även om jag för att kunna deklarera och känna att jag har full koll faktiskt behövde regga mig på Pepins tex.

Älskar mig själv när jag söker bland mina dokument och hittar beskrivning på hur jag gjorde förra året. Skapade givetvis en för det här året oxå. Årets klurigaste var onoterade aktier i Isbjörn där jag inte riktigt förstått exakt vad som gjorts. Men läste lite gamla mejl och sen skrev jag ner i dokumentet exakt hur jag resonerade. Blir skönt att ha om jag får några frågor.

När jag väl fixat min som nog var klurigast erbjöd jag mig att guida både John och Joel. Tror inte att Simon behöver deklarera – kan iofs vara så att han sålt några aktier/fonder och i så fall behöver han. Ska nog logga in och kolla med honom.Kommentera