Slumpad post: Äppelbullar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dop för Wilmer och tur till Skåne

| 2023-04-05, 16:35

Mitt kusinbarn Maja fick Wilmer i november och i januari fick jag inbjudan till hans dop, i Höörs kyrka. Tänkte först att det ju var kört, men så slutade jag jobba och insåg att det kanske faktiskt skulle funka!

Kollade med min kusin om jag kunde bo där och det funkade, och sen bokade jag tågbiljetter. I fredags morse körde John mig till centralstationen (tåget gick 5.21 och det var före tunnelbanorna kommit igång). Kollade Prison Break, stickade och åt frukost. Vips var jag i Hässleholm.

Fredag eftermiddag/kväll var vi i Höör och hjälpte till och förbereda lokalen där fikat skulle vara. Superroligt att få träffa Maja, Jesper och Wilmer!

På lördagen fixade vi lite till och vid14 var det dags för ceremonin i kyrkan. Mycket fint! Mina härliga kusiner Karin och Eva kom så jag hade några “kändisar” att fika med sen.

Mycket glad att jag åkte ner!Kommentera