Slumpad post: En bra julafton
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kämpargård, Niklas: Lev som en bonde

| 2023-04-10, 15:24

100 sätt att klara sig själv. Köpte på bokrean – det har nämligen kommit en uppdaterad version med 130 sätt. Gillar! Inte lusläst alla tips men tämligen många.

Den är uppdelad på ett antal områden; Gröna välgörare, Djur på gården, Kött på bordet, Frukt och grönt, Odling, Naturlig trädgård, Planera och bygga, Uthus, Gamla metoder, El och fordon.

Jag är ju sugen på att leva lite mer i samklang med naturen så jag gillar att läsa såna här översiktsböcker för att känna efter vad som är möjligt för mig och inte. I den här blir det tämligen tydligt att jag aldrig kommer att bli självförsörjande på kött. Om jag ska fortsätta som köttätare så kommer jag att köpa det av andra. Punkt.

Även om det är korta texter så innehåller boken väldigt mycket information. Kommer vilja bläddra fler gånger i den!Kommentera