English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Midsommarafton på vårt sätt

| 2023-06-24, 10:02

Igår var det midsommarafton. När barnen var små brukade vi fira traditionellt men det var ett tag sen. I år drog John till Kvibille och sin mamma igår på förmiddagen (med tunnelbana, tåg, buss) och vi andra höll oss hemma.

Joel stack till Ica och fixade jordgubbar och matjessill (trodde vi hade hemma) och tillsammans med fisk från Gårdssällskapet blev det en mycket bra lunch. På kvällen stod Joel för grillning och jag för fixande och till vår förvåning så stod Simon för en hel del ätande. Underbart!

Vi avslutade kvällen med jordgubbar och glass (dock inte hemmagjord som vi tänkt för vi hittar inte vispen till glassmaskinen som stått vilande ett antal år).

Raffe vill helst hålla sig rätt nära hemma och inte gå några längre promenader vilket passar rätt bra. Blir inte så många steg men det ger lugn och ro (och kanske färre myggbett).2 kommentarer to “Midsommarafton på vårt sätt”

  1. Sandra says:

    Låter som en perfekt midsommar

Kommentera