English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer sommarprat

| 2023-07-08, 21:28

Här kommer nästa omgång sommarprat – två veckor har gått. Älskar att nästan vara ikapp (har Omar kvar).  Här är alla.

  • Staffan Westerberg berättar om sitt liv på ett underfundigt sätt. 89 år, född ett år efter mamma. Han verkar så klar fortfarande. Berättar fint om att han nu bor i ett hus där han har rullstol och ger hemtjänstens personal stjärnor genom att berätta små saker från sitt liv just nu. Han låter oss följa med tillbaka i tiden, och delar med sig av dikter och insikter.
  • Bianca Salming fokuserar på friidrotten och väver in Börje på ett fint sätt. Inser att han har påverkat henne mycket och de verkar ha stått varandra riktigt nära.
  • PM Nilsson som pratade mycket om ålfiske. Hade lite svårt att tro på det hans sa dels eftersom han ville jobba med vår statsminister, och dels för att han pratade om ålfiske som något vi måste bevara. Han sa att ålbeståndet börjar växa till sig igen. Tror jag måste googla lite på det. Önskar att jag hade kunnat lyssna med lite öppnare hjärta men det var svårt. Bra dock att prata landsbygd och jag tyckte han sa en del vettiga saker om varför de som inte bor i storstad är lite skeptiska.
  • Ina Lundström som jag helt och hållet missat. Vilket tempo! Hon måste ha sagt flest ord någonsin på ett sommarprat. Vilka olika liv vi kan leva!
  • Hooja & Mårdis som jag har missat helt och hållet. Inser när de spelar Banan Melon Kiwi & Citron att jag hört just den låten. De satt vid en “lägereld” och pratade fint om livet, naturen och sin egen resa. Gillade!
  • Charlotte Von Essen hade jag nog väntat mig lite mer av. Fast det är ju inte så mycket hon kan berätta. Ändå intressant att få ta del av hennes väg till jobbet, och en del av de utmaningar vi står inför. Blir verkligen uppenbart att man kan ha väldigt olika jobb.
  • Sussie Eriksson berättar om sitt liv på ett bra sätt. Inte så revolutionerande kanske fast ändå inte ett vanligt liv på alla sätt.


Kommentera