Slumpad post: Tekniker?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Test i Flottsbro

| 2024-02-15, 21:39

Eftersom barnen önskat skidresa och vi bokat Åre några dagar på sportlovet (vi = jag och barnen) så ville jag testa både utrustning och kroppar. Blockade torsdag 15 februari och i tisdags fick vi reda på att Joel kunde hänga med för de hade ledigt pga utvecklingssamtal (han hade sitt igår). Hurra!

Dimmigt som tusan och 3 grader men helt ok i backarna. Vi inledde med att be om hjälp med att kolla så inställningarna var bra. Skönt med en koll.

Själv hade jag inte åkt på 6 år (Björkliden senast) och hade verkligen glömt hur mina fötter hatar pjäxor och hur jobbigt det är med släplift. Jaja, det gick att åka för alla tre och utrustningen funkade. Nu har vi lite tankar och pepp inför Åre!

  • Joel har Johns pjäxor, skidor och stavar
  • Simon har mina pjäxor, samma skidor som förra året i Bollebacken och fick ta över mina stavar
  • Jag hade Helenas pjäxor (som jag hämtade i måndags kväll), mina skidor och kommer att ha Helenas stavar men idag bytte jag med Simon och hade barnstavar. Såg nog rätt roligt ut.

Vi käkade lunch och tog det rätt soft. Insåg att vi inte skulle orka gå upp med alla saker till parkeringen så spanade på att man kunde åka. Men vi hade en pjäxbag med skor och lite extra vantar och sånt. Den gick dock att ta på ryggen! Så vi slapp bära så långt (bara en kort bit).

Nu får vi se hur mycket träningsvärk vi har imorgon!Kommentera