Slumpad post: En bokhylla till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alemo, Anna: Marianne

| 2024-02-18, 11:21

Kunde inte låta bli. Ville ju veta hur det skulle gå för Marianne, även om jag nog kunde räkna ut vem hon skulle få på kroken.

Roligt att historierna är så olika. Här blir det väldigt mycket tankar på mamma eftersom hon är i samma ålder tror jag och hon gick på sjuksköterskeskola. Önskar att hon fanns kvar så jag kunde fråga henne mer om såna saker.

Det är bara 70 år sen men så otroligt mycket som har ändrats. Det här var ju bara 20 år före jag föddes. Man hade hembiträden. Butiker såg helt annorlunda ut. Älskar att få den här inblicken i livet på 1950-talet.

Uppskattar jättemycket hur de gamla huvudpersonerna dyker upp och vävs in i historien. Jag hoppas verkligen att farmor Ingrid får en egen bok.Kommentera