Slumpad post: Mjölk och gaffel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Full skiddag

| 2024-02-26, 19:14

Jag hade trott att vi max skulle orka fram till lunch typ. Kanske utgick jag från mig själv och önskedrömmar?

Vi var i liften runt 9 då de öppnade och hade spanat in ett sätt att ta oss bort mot Björnen där det fanns blå backar och sittlift. Första backen var röd. Simon hade nya skidor. Vi kan säga att det tog tid, energi och mod.

Vi kom bort till Sadelexpressen och då hade Joel gett upp på oss och åkte själv ett tag. Mycket folk och lång kö gjorde att vi bestämde oss för att åka ännu mer österut mot Björnen. Sara dök upp och med henne tog vi oss så långt bort det gick och där stannade vi. Trots bygellift orkade vi. Efter god lunch ville Joel testa snowboard så Sara och Simon åkte ett par vändor. Joel vågade sig ända upp med bygelliften efter att ha övat lite längst ner. Mycket imponerande.

Han bytte sen tillbaka till skidor och sen sa vi hej då till Sara och åkte en gång till, sen vilade jag och sen tog vi bussen tillbaka vid 16:15. Middag på Brödernas och sen har vi moffat godis på rummet och skärmat för fulla muggar.Kommentera