Slumpad post: Genova, Lisa: Fortfarande Alice
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Näsblod

| 2024-03-04, 21:45

Joel har blött en del näsblod, särskilt vid förkylningar. Så vi pratade om att han kanske kunde bränna blodkärlen.

Hörde av mig till vårdcentralen och fick till svar att han skulle vända sig till ÖNH-akuten nästa gång han blödde. Ringde till ÖNH i Farsta och frågade dem. De sa att de behövde en remiss. Hörde av mig till vårdcentralen igen (de har en app). Fick samma svar om akuten. Då ringde jag upp dem och bad dem boka en tid för vi ville ha en remiss. Dock inte hos den läkaren jag haft kontakt med via appen.

Fick en tid. Gick dit. Fick en remiss. Fick en tid i Farsta.

I fredags var vi där. En kvart tidiga. Fick komma in. Läkaren var vass och vaken och en kvart senare gick vi därifrån efter att fått hjälp med både munsår och näsblodet. Sjukt bra service. Vårdcentralen – not so much.Kommentera