Slumpad post: Den kom fram!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hasselallergi?

| 2024-03-26, 21:47

Tydligen kände jag allergisymptom redan för 3 år sen, fast senare på våren.

I år dök det upp i slutet av januari. Tog ett tag innan jag fattade dock. Googlade och insåg att det nog är hassel. Sen körde jag på antihistamin för det funkade inte alls utan. Sen räckte det knappt och då funderade jag på om jag skulle ta dubble eller vad jag kunde göra.

La ett ärende till vårdcentralen för att få veta mer. Fick nobben. Kör på med antihistamin. Hm… ok. Körde vidare men det störde mig lite. Ringde 1177 till slut och sköterskan suckade och tyckte jag skulle stå på mig för att få mer stöd. Ringde och bokade tid på vårdcentralen.

Träffade läkare som inte kom med några nyheter men sa att jag kunde göra ett pricktest. Sure!

Så idag var jag och gjorde det. Tyvärr var alternativen; björk, timotej, gråbo, katt, hund och två kvalster. Reagerade på timotej – vilket jag visste för det reagerade jag på för 20 år sen. Hade såklart räknat med att de skulle ha hassel… Jaja.

Inte det minsta klokare – bara fattigare efter två besök på vårdcentralen. Och allt jag vill är egentligen att få snacka med någon som kan antihistaminer/allergier för att få råd.Kommentera