Slumpad post: Klasspicknick
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Saker varje dag

| 2024-06-15, 16:36

Det är mycket man behöver göra varje dag. Sova, äta (och fixa maten), toabesök, borsta tänder, jobba etc. Sen väljer man ju lite själv kring vissa saker vad man lägger till. Det finns saker som har med barnen att göra, och saker som har med Raffe att göra (fler än de som har med barnen att göra).

Just nu kan jag känna att det är ganska mycket varje dag-grejer. En del för nöjes skull men som kanske ändå blir någon slags måste. Hur förhåller man sig till det? Bara slutar? Accepterar att man vill göra det trots allt?

  • Vi kör ett par appar  (Connections, When taken och TimeGuessr) varje dag. Det tar lite tid och kraft. Dock väldigt roligt! Finns några till som vi ibland kör. Är ju något vi gör tillsammans.
  • Jag och barnen har lång streak på Duolingo nu så där vill jag köra lite varje dag. Vissa perioder blir det dock väldigt kort. Fast jag är i högsta ligan och vill väldigt gärna stanna kvar där.
  • Jag har dragit igång Pokemon Go igen (går mycket lokalt i Skarpnäck pga olika saker).
  • Träna mina 10 minuter dagligen som ibland känns lite motigt men alltid väldigt bra efteråt.
  • Fyller i formulär varje kväll för både mig och Simon kring lite rutiner.
  • Kollar mejl (privat, företaget, uppdrag), sociala medier (facebook, insta), rss:er och sådär.

Vi får se om jag förändrar någon av dessa vanor!Kommentera