Slumpad post: Samma namn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Glassbuffé igen

| 2024-07-06, 11:18

Vi hann knappt komma fram till farmor i Kvibille och packa in förrän vi drog till Slöinge och Sias butik där. Vi siktade på att ha glassbuffé samma kväll nämligen! Plus att vi sällan äter upp allt så bra att ha det tidigt under besöket.

Vi tänkte att vi skulle äta mjukglass i butiken men det var 20 personer före i kön och när vi hade handlat i butiken var det 10… så vi drog hem. Vi hade ju ändå rätt mycket glass med oss (även om mjukglass är något speciellt).

Numera en tradition då det är tredje året i rad som vi kör glassbuffé.

Vit choklad är bra, likaså alla sorbetsorterna. Fast kanske är det mixen av flera olika sorter som gör att det blir så bra? Svårt att välja bara någon.Kommentera