Slumpad post: Tomteverkstad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarpratare 2024 #2

| 2024-07-07, 14:01

Andra veckan har blivit väldigt skral eftersom vi åkte bort, och då är jag alltid väldigt dålig på att lyssna. Sen blir jag alltid lite osugen när jag kommit efter och det finns massor att lyssna på. Då måste jag välja och det blir svårt. Ska se om jag kan jobba mig bort från det. Finns ju så mycket annat bra att lyssna på hos Sveriges Radio!

  • Carl Bildt som delar med sig av ögonblick och händelser från sitt liv som även är stora för världen. Intressant att höra hur personliga kontakter spelar stor roll. En moderat som faktiskt förstår vilka utmaningar vi står inför vilket vår nuvarande statsminister inte verkar göra alls. Hade varit intressant att höra hans bild av det som pågår i Sverige nu men det lämnar han därhän (går ju att förstå varför). Gillar såna här prat om tider som jag minns, där han haft ett finger med i saker som jag då inte hade koll på. Ger en ny syn på historien.
  • Cecilia Uddén som berättar om typ 40 års närvaro i mellanöstern. Hon blandar högt och lågt, mycket smärtsamt med människor som hon kommit nära som drabbats. Uppskattar hur hon delar med sig av alla sidor. Att det är komplicerat. Att det som hände 7 oktober kommer ge effekt under lång lång tid framöver, oavsett hur det som pågått sen dess slutar.

Listan för 2024Kommentera