Slumpad post: Vattenlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

E-bok

| 2012-09-08, 23:13

Jag har läst min första e-bok! På mobilen med Aldiko. Har varit enormt skeptisk. Enormt.

Är numera frälst. Det var ju hur smidigt som helst att alltid ha boken med sig. Jag köpte faktiskt boken via amazon först, på engelska, men har slarvat bort den så när jag ändå beställde från adlibris och fick denna för 89 kr så slog jag till.

Det var inte helt självklart hur man skulle ladda ner till mobilen men skam den it-nörd som ger sig. Till slut kunde jag sjunka ner i sängen och läsa den. Den hängde sen med mig och jag kunde läsa på t-banan, på toa, när jag väntade i kö, när jag satt med barnen och de lekte. Grymt smidigt!

Google reader blev lidande, precis som fejan och andra saker jag har telefonen till. Boken prioriterades dels eftersom den var spännande men oxå för att den var så tillgänglig. Behövde bara kicka igång Aldiko så var jag på rätt sida.

Inte har jag någon bok att förvara heller, nu när den är läst. Skönt. Skönlitteratur bläddrar man ju sällan i när man läst boken.

Enda nackdelen var att batteriet tog slut lite snabbare. Nu blir det fler böcker. Har redan några som jag ska lägga in tror jag. Kanske blir det fokus på såna böcker på solresan senare höst!



En kommentar to “E-bok”

Kommentera