Slumpad post: Plaskat i bassäng
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Larsson, Åsa & Korsell, Ingela: Mylingen

| 2017-04-02, 10:36

Barnen var lite tveksamma men ville samtidigt. Vi frågade Aron som läst alla som finns just nu (7 stycken) och han tyckte inte Mylingen var läskigaste boken så vi drog igång. Nästan 80 sidor hann vi igår kväll innan det var dags för Aron att cykla hem (blev hämtad) och Joel och Simon att skutta i säng.

I morse före 8 kom Joel ner. Då var jag och Simon vakna sen 2 timmar och vi satte genast igång att läsa. Före 10 hade vi läst ut den (även denna var 190 sidor).

Alltså bilderna, vi måste prata om bilderna. De är så sjukt läskiga! De förstärker verkligen känslan. Nästan på gränsen till för mycket. Jag tror att man fått en liten annan känsla av böckerna.

Roligt att få lära sig lite mer om väsen och sånt som dyker upp i den här. Det är ju ingen som Ingela och Åsa hittat på själva utan tagit från sägner och myter. Allmänbildning!

Givetvis slutar det med en cliffhanger här men den känns lite enklare att ignorera. Så vi har kommit överens om att pausa dessa böcker till påsklovet så vi kan läsa enbart på förmiddagarna.



Kommentera