Slumpad post: Julfest med jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tapeter eller måla?

| 2005-12-05, 22:27

Nu har vi kommit vidare i våra funderingar och har just nu fokus på vad vi ska renovera och hur. Skulle vi tapetsera överallt så har vi idag räknat ut att det kan bli ca 50 rullar (grovt räknat)… Kanske tapetsera i några rum och måla i andra? Vi funderar på att sätta upp någon slags glasfiberväv att sen måla på så att det blir någon struktur på väggen.

Igår var vi på Fredells för att få lite uppslag och idag stannade vi på Bygg Ole på väg hem från jobbet. Ojojoj… vad mycket det finns att välja på. Hur ska man kunna bestämma sig? Kanske ska vi skippa renovering helt och hållet så blir det enkelt? 😉 Nä, renovering blir det och nu har vi ju en månad på oss att fundera. Något bra ska vi nog kunna komma fram till.

Om någon har tips så skriv gärna kommentar!!!Kommentera