Slumpad post: Julkorten skickade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jobb vs jobb

| 2006-01-09, 22:12

Ja tänk att det kan locka mer med tapetborttagning än jobb 🙂 Satt och hade renoveringstankar i bakhuvudet hela dagen och det kändes mest som ett besök på jobbet – med tanke på att vi är lediga imorgon och på onsdag så är det ju nästan så! Efter en sushi i Ringen så tog vi t-banan till Skarpnäck (å vad nära och bra!) och sen lyckades vi synka buss sista 600 meterna så det gick mycket fort. Sen slipade vi nedre hallen inför spackling, packade upp två kökslådor (körde hälften i diskmaskinen och resten står nu laddat att köras imorgon) men framför allt tog vi bort bården på väven i övre hallen. Vill aldrig mera någonsin se sån bård… Göta Petter vad den satt i hörnen ovanför trappan. Det är ju inte helt lätt att föreställa sig hur vi ska kunna spackla där… men det löser sig säkert 🙂

3 timmar i nya hemmet blev det och jag ser redan fram emot morgondagen. Fast då kommer nog minst halva dagen att gå åt till att flytta kök, badrum och balkong…

Slipa...Kommentera