English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Medhjälpare

| 2006-01-16, 7:12

Under söndagen kom Anna ut och hjälpte till (Peter dök upp några timmar på eftermiddagen oxå). Suveränt med hjälp!

Skafferiet flyttades (packa ner och packa upp), vi slipade hall och vardagsrum (och spacklade lite extra här och var), tvättade tak (TACK Anna!) och fönsterkarmar. Där hade vi köpt något mirakelmedel för göta petter vilken skillnad (eller så var det bara slarvigt städat…). Sen målade vi övre hallen en andra vända och målade taket i hall och vardagsrum, plus väggen vid fönstren som oxå ska vara vit.

När Anna och Peter åkt hem så laddade vi om och började tapetsera. Inga experter på plats så det blev lite spill… men vi tror att det blir okej 🙂 Färgen är vi i vilket fall som helst mycket nöjda med!Kommentera