Slumpad post: john.nu har flyttat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer tapet och golvfunderingar

| 2006-01-23, 23:22

Idag var energinivån ganska låg, men lite har vi hunnit. Spacklat och slipat nästan hela hobbyrummet (var några bitar vi fick spackla lite extra på – favorittapeten…). Rivit en del i sovrummet och byggt våningssäng. Utöver det så var vi på Bauhaus för att leta tapet – gick dåligt. De höll på att reparera sitt betonggolv så köplusten försvann och vi köpte lite smått och gott och åkte istället till Bygg-Ole och letade bland reatapeterna. Till vår lycka så hade de utökat rean – dock inte med några billiga tapeter – och vi hittade några vi tyckte var helt okej och slog till. Så nu behöver vi inte handla tapet på bra länge – SKÖNT!!!

Spanade på golv på Bauhaus – till sovrummet. Tyvärr så insåg jag att det fanergolv som jag spanat på (valnöt tror jag det är) inte såg likadant ut i de lådor som man köper. Den leveransens golv var mycket kallare 🙁 och mannen jag pratade med sa att “ja, det är väl bara att vänta på nästa sändning och hoppas att den är bättre”. Hmm… alltså bör vi hitta ett annat golv. Suck, alla dessa beslut hela tiden. Vi funderar dock på att tapetsera rummet först och sen bestämma golv så får man en bättre känsla för vad man vill ha. Blir nog golv där först efter flytten misstänker jag. Dagarna börjar krympa nu och listan över saker som bör (läs måste) göras före flytten växer.Kommentera