Slumpad post: Storlek 128
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Toppform

| 2006-01-23, 9:06

Toppform, ja… det hade varit fint om vi varit i före vi tog över detta, kanske är det något vi är i när vi är klara med flytten? Just nu känns det dock som om en ångvält kört över oss. Man hittar muskler i fingrarna när man brer mackor som man inte visste fanns. Helt otroligt vad man blir förslappad av kontorsjobb, det där ska det bli ändring på! Om en vecka kommer vi att ha en stort hobbyrum som bör göra det enklare att sysselsätta sig med sånt som inte har med dator eller tv att göra. Plus att vi har 2 km till Flatenbadet (cykla och bada i sommar), 7 km till jobbet (cykla i sommar) och gångavstånd till Nackareservatet. Då borde vi inte kunna undvika att komma i toppform, eller? Vi kan ju alltid renovera! Tomten finns ju kvar dessutom och på framsidan ligger stenplattor som helst inte ska ligga där när sommaren kommer 🙂 Hmm… när jag nu tänker på det så behöver fasaden dessutom målas…En kommentar to “Toppform”

  1. Sue says:

    Hmm… två år senare inser jag att det inte hjälpte att ha nära till allt. Det handlar som alltid att ta sig i kragen :mrgreen:

Kommentera