English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur sunt äter du?

| 2006-06-09, 23:05

Du äter relativt sunt
Dina matvanor är relativt sunda, vilket är bra, eftersom det är ett utmärkt skydd mot övervikt, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. Om du ändå vill förbättra din kost på ett par punkter, så kan du prova vårt personliga program: IFORM – Ät sundare. Varje vecka introducerar vi ett nytt tema, direkt kopplat till dina svar i kostprofilen. Samtidigt kommer vi att presentera en massa nya rätter för dig. Du avgör själv om du har tid och lust att följa dem, men varför inte prova något nytt?

Jag som tyckte att jag fyllde i bara nyttiga saker. Undra vad jag skulle kunna förbättra… Kanske skulle göra det igen och inte vara ärlig 🙂 Gör testet här.7 kommentarer to “Hur sunt äter du?”

 1. John says:

  Du äter relativt sunt
  Dina matvanor är relativt sunda, vilket är bra, eftersom det är ett utmärkt skydd mot övervikt, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. Om du ändå vill förbättra din kost på ett par punkter, så kan du prova vårt personliga program: IFORM – Ät sundare. Varje vecka introducerar vi ett nytt tema, direkt kopplat till dina svar i kostprofilen. Samtidigt kommer vi att presentera en massa nya rätter för dig. Du avgör själv om du har tid och lust att följa dem, men varför inte prova något nytt?

  Hmm… Bor vi ihop kanske?

 2. kjellisen says:

  Du äter relativt sunt
  Dina matvanor är relativt sunda, vilket är bra, eftersom det är ett utmärkt skydd mot övervikt, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. Om du ändå vill förbättra din kost på ett par punkter, så kan du prova vårt personliga program: IFORM – Ät sundare. Varje vecka introducerar vi ett nytt tema, direkt kopplat till dina svar i kostprofilen. Samtidigt kommer vi att presentera en massa nya rätter för dig. Du avgör själv om du har tid och lust att följa dem, men varför inte prova något nytt?

  Chock. Förstår inte. Det måste vara fel på testet.

 3. Anna says:

  Har just ätit pizza, orkar inte göra testet…

 4. sandra says:

  kan man bara klicka nu? ❓ 😈 :mrgreen: 😯 8) 😆 😥

 5. sandra says:

  HAHA….bra jobbat John tack för hjälpen!!!! ❓ ❗ 😉 😐 😡 😮 😛 😀 😕 🙂 🙁 :mrgreen: 😈 👿 💡 😳 🙄 😥 😆 8) 😯 😯 😯 😯 😯 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 6. John says:

  Äsch då, det var så lite så. 😳

 7. kjellisen says:

  Så klädsamt…

Kommentera