Slumpad post: Åkt smurfbil
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tamas, Gellert: Lasermannen

| 2006-06-08, 20:26

Bokbild från adlibrisRekommenderas! Mycket intressant bok. De har lyckats att göra en bladvändare av nutidshistoria. Givande historielektion måste jag erkänna. Själva kärnan i historien utspelade sig när jag gick på gymnasiet och borde ha haft bra koll på det som hände just då men jag har inte så mycket minne av det… Kan man skylla på åldern kanske? Intressant nog så nämner de både Dragarbrunnsgatan i Uppsala (där jag bodde i två år) och radhusområde i Skarpnäck (där jag ju bor just nu). Dals-Ed nämndes oxå (en av två kommuner som i valet 1991 fick in sverigedemokrater i kommunalfullmäktige…).8 kommentarer to “Tamas, Gellert: Lasermannen”

 1. kjellisen says:

  Läser du bara böcker som omnämner Dals-Ed numera?

 2. Dodo says:

  TYST! Den är väldigt bra

 3. kjellisen says:

  Boken, ja. Dals-Ed, nja.

 4. sue says:

  Av någon slump har det blivit så 🙂

 5. kjellisen says:

  Alltså läser du inte enbart böcker som omnämner Ed?

 6. John says:

  Då skulle vi inte behöva så många Billysar…

Kommentera