Slumpad post: Idag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Friska fläktar

| 2006-06-12, 19:20

Måndag och dax för årets andra pass på Friskis&Svettis. Fick mig att fundera på titeln förra gången… den borde haft denna veckas titel och denna veckas titel borde haft förra veckans titel.

Idag var det dubbelt så mycket folk och hur mycket varmare som helst. Trots att det är 12 juni, klockan hade passerat 18 så var det tokvarmt. När jag tänker efter så var det säkert därför som jag inte orkade så mycket. Jag hade lite funderingar på om det kunde bero på att jag är i dålig form, men så kan det väl inte vara?15 kommentarer to “Friska fläktar”

 1. Anna says:

  Nä, det är värmen som gör det. Man blir helt paj av varmt väder, när det gäller träning i alla fall. Du får skaffa en sån där keps med fläktar på undersidan av skärmen. 😀

 2. John says:

  Haha – ja, gör det! 😆

 3. sue says:

  Tål att funderas på!

 4. kjellisen says:

  Uj, uj, uj, vad jobbig Djurgårds-rundan var igår… Vid 16 lämnade vi Garnisonen och tog korta rundan, 5 km. Redan under lunchen hade jag dock fått höra att det var “direkt oansvarigt att springa i sånt här väder”.

  Så vi gick istället. Och åt glass. Man vill ju inte vara oansvarig.

 5. John says:

  Du borde ha en blog Kjell!

  BTW: Jag har ett ganska skojigt sammanträffande att berätta om en av de som förekommer på http://www.holmstrands.se, men eftersom man inte kan kommentera där, så får det väl vänta…

 6. kjellisen says:

  Ja! Vi kan ta det över en kall öl och lite grillat i er trädgård!

 7. sue says:

  Vad gör ni på midsommar?

 8. kjellisen says:

  Dricker öl och grillar i Tittis trädgård. Ni?

 9. sue says:

  Vet inte. Har lixom smugit sig på 🙂 Jag har mest fokuserat på att överleva till semestern så på lördag kanske jag gör några planer. Ni får helt enkelt komma och grilla en annan dag.

 10. sue says:

  När kan ni? Vi kan nog i princip alla kvällar (hmm… betyder det att vi inte har något liv eller betyder det att vi har hus?).

 11. kjellisen says:

  Lördag 24?

 12. sue says:

  ja visst, vi kan väl se om John oxå kan svara här på bloggen så vet vi om det är ok med honom oxå 😉 hihi

 13. John says:

  Visst det vore 3vligt!

Kommentera