Slumpad post: Lite slutkörd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Växer så det knakar

| 2006-07-25, 19:40

Ganska länge kändes det lite hopplöst. Kejsarvindorna jag sådde inomhus i våras dog när jag planterat ut dem och de frön jag satte på plats istället verkade inte riktigt vilja växa så mycket. Istället tittade alla som gick förbi lite konstigt på de bambupinnar som stod och såg ensamma ut. Sådde sallad och den kom faktiskt upp rätt så snabbt, men jag tvivlade på att det skulle gå att få riktig sallad och inte bara miniblad. Dillen jag sådde kom upp men växte inte så snabbt den heller.
Rabatten på framsidan
Vet inte riktigt när det sen började hända, kanske var det någon gång under semestern. Men helt plötsligt så började allt växa något helt galet. På bara en månad så har vi nu fått en djungel. Salladen är drygt 2 dm och ruccolan blommar för fullt. Dillen är nog en dryg halvmeter och snart därefter kommer myntan. Dock finns det inte något som slår Kejsarvindorna. De har slagit alla rekord! Bladen är ENORMA och de har slingrat överallt i rabatten, men mest på höjden. Nu har vi satt ett snöre som går till verandan så får vi se hur långt den kan slingra.8 kommentarer to “Växer så det knakar”

 1. Niklas says:

  bra JOBBAT 😀

 2. John says:

  Vi har sett hur grannen har sneglat lite oroligt på kejsarvindan, som har börjat närma sig hans del av rabatten också. Bara det är värt besväret! 🙂

 3. sue says:

  Vi tror även att våra vänner som varit borta en månad kommer att få en chock 🙂

 4. Niklas says:

  Växter är farligt…jag tror ALLT grönt är farligt…

 5. Anna says:

  Ja jäklar! era vindor har haft en ännu mer positiv utveckling än mina som jag skröt över via mail. Jag är grymt impad och tji fick grannarna. Även jag kände mig lite oroad får jag kanske erkänna, om än lite motvilligt. För mina egna också förstås.

 6. John says:

  Ja, jag har börjat misstänka att en av vindorna hade varit o köpt ett SL-kort, så snart kanske de når ända till Årstadal 🙂

Kommentera