Slumpad post: Gott mellis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skogsluffarna

| 2006-09-12, 18:57

Idag var det dags för vår första tisdagsträning med Skogsluffarna. Vår granne Tommy var tisdagsvärd och givetvis tog vi oss i kragen och knallade dit. Efter att ha varit där tre lördagar i rad (John har bara varit med en av gångerna) så börjar jag nu känna igen en hel del personer. Alla är otroligt trevliga! Tisdagsträning innebär att man först rör på sig och sen dusch och bastu för dem som vill och sen har värden fixat soppa och tilltugg – mycket gemytligt och trevligt 🙂 Själva träningen idag bestod i att gå vita banan från i lördags och plocka in kontrollerna. Göta Petter vilken dålig kondis jag har!3 kommentarer to “Skogsluffarna”

  1. Niklas says:

    Det är ju bara hur häftigt som helst.

  2. sue says:

    Orientering är en bra sport 😛

  3. John says:

    Mmm… skog…

Kommentera