Slumpad post: Två dagar kurs - igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trådlöst i Dubai

| 2006-11-02, 10:13

Coolt. Trådlöst i Dubai så jag kan blogga. Tyvärr är det lite pressat schema så jag måste gå ombord strax.

Egentligen skulle jag ha dryga 6 timmar här – så blev det inte. Istället blev vi försenade redan från Arlanda. Så här i efterhand har jag lärt mig att man då ska gå av och se till att det löser sig. Nu blev det så att planet till Dubai hade lämnat Frankfurt när jag kom dit… så bästa lösningen var att köpa en enkel biljett till Dubai – då skulle jag få 4 timmar där och det tänkte jag skulle räcka. Det jag inte hade räknat med var dimma i Dubai som gjorde att planet till slut var tvunget att landa i Abu Dabi (?) för att fylla på bränsle. Så nu vet jag hur varmt det kan bli i ett flygplan…

Sen hade jag givetvis missat anknytningen till Colombo men som tur var var ett annat plan sent 🙂 o det ska jag hoppa på nu!3 kommentarer to “Trådlöst i Dubai”

 1. John says:

  Abu Dhabi verkar vara huvudstaden i Förenade Arabemiraten.

 2. Niklas says:

  Cooooooolt!!!

  Det är ju bara förnamnet. ABU DABI, vilka NAMN. Jag är jätteavis, kanske inte på själva väntandet men på att du är DÄR!!!

 3. sue says:

  Jag trodde faktiskt först att det var Saudiarabien som Dubai låg i men sen såg jag någon skylt…

Kommentera