Slumpad post: På springcykel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Annan delvis guppigare väg

| 2006-11-05, 15:46

För dagens återresa till Colombo valde vi att åka en annan väg så vi kunde se lite andra saker. Vi åkte förbi en nationalpark men Marvin (chauffören) sa att den ganska ofta var stängd eftersom det ibland fanns tamilska tigrar i området (tur att vi var på väg därifrån kändes det som!). 77 km ut till kusten där den braiga vägen började… Färre fordon på vägen gjorde att det gick att hålla högre fart vilket dock gjorde att vi som satt lite längre bak i minibussen guppade runt rätt så mycket (lider med de tre som nu i natt flyger hem till Sverige…). Anledningen till den guppiga vägen var främst all översvämning pga monsun.

Monsunen såg vi ständiga bevis på även längre fram när vi nådde den braiga vägen.

Monsun 3 Monsun 2 Monsun 1

Senare på kvällen såg vi om översvämningarna på tv och det verkade som (vi förstår ännu inte Sinhalese) att många blivit hemlösa.

Lite perspektiv på tillvaron får man.Kommentera