Slumpad post: En stund senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kväll i Anuradhapura

| 2006-11-05, 15:11

Anura - poolenMycket trötta efter en lång dag kan jag säga att ett dopp i poolen var helt rätt. Insåg att det var mitt första utomhusbad i år… Bättre sent än aldrig, eller hur?

Anura - middagAnura - irish coffeeI priset ingick även middag så vi satte oss snällt vid bordet och blev serverade. Efteråt nämnde någon Irish Coffee och ingen misstyckte – förutom kyparen som såg ut som ett frågetecken. Pelle var snabbt på fötter och följde med för att visa hur det gick till att göra en sådan.

Inte perfekt, men helt ok. Själv drog jag mig till datorn för att blogga. Pga den dåliga hastigheten blidde det ett mejl till sambon (efter att ha fått aktivera yahoo-kontot då jag inte kan mitt lösenord till gmail…). Tur att inte alla är ute och reser helt enkelt! Vissa valde sängen direkt och andra spelade biljard.

Anura - rummetAlla tror jag dock uppskattade sömnen 🙂En kommentar to “Kväll i Anuradhapura”

  1. […] hur tung som helst. Några svanhopp blev det dock inte och jag insåg att senast jag badade var i Anuradhapura… Undra vad som har hänt med den badfantast som jag var en gång i […]

Kommentera