Slumpad post: BH-fix
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Shopping

| 2006-11-08, 17:11

Idag bestämde vi att vi skulle dra tidigt (ca 16) för att shoppa lite och sen komma tillbaka och jobba. Vid halv 6 kom vi iväg… Åkte til Odel för att kolla lite. Lite dyrare än normalt här men ändå billigt i våra ögon. Som vanligt var det Marvin som körde oss i minibussen, middag intogs på The Mango Tree.

Colombo - minibussen
Sen har det blivit en och annan film oxå. Går ju faktiskt inte att låta bli när de kostar 220 rp (vilket blir typ 15 spänn…). Att de sen inte har riktigt samma kvalitet som om man köper dyrt hemma, hur stor roll spelar det?3 kommentarer to “Shopping”

  1. John says:

    Får hoppas att de inte är textade (eller ännu värre: dubbade) till sinhala då… 🙂

  2. Niklas says:

    Vad är det för typ av filmer…?

  3. sue says:

    Harry Potter * 3, Narnia, plus en massa som jag inte kommer ihåg… (minnet är bra men kort :mrgreen: )

Kommentera