Slumpad post: Sömnad pågår
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många kockar

| 2006-11-09, 16:35

Idag smet vi (jag och Fredrik) iväg en stund på eftermiddagen för att kolla lite i affärer (och köpa lite medicin till Fredriks onda hals). Marvin visste ett ställe för souvenirer så vi åkte dit. Precis som Magnus misstänkte så fick han nog lite provision för helt plötsligt följde han faktiskt med in en sväng och sen när vi gick iväg till apoteket kom han på att han var tvungen att låsa bilen 🙂 Vi höll givetvis god min.

Colombo - stämplat kvitto Nåja, det jag skulle skriva om var hur det gick till när man handlade. Jag hittade en tröja på andra våningen. Då lämnade man tröjan till någon där och fick ett kvitto. Sen medan vi kollade på plan tre så var det någon som bar ner tröjan. När vi kom ner så fick jag först lämna kvittot i ett bås och betala, hon stämplade kvittot och jag fick gå till nästa disk, där jag fick en stämpel till och min kasse.

Kom sen på att jag skulle köpa vykort – givetvis samma procedur en gång till…2 kommentarer to “Många kockar”

  1. John says:

    Stämpelproducenterna har förmodligen goda tider i Sri Lanka 😆

  2. Anna says:

    Förmodligen har de även en låg arbetslöshet. Kanske är detta en modell även för Sverige? Undra om det är läge att tipsa borgarna..?

Kommentera