English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur mycket stockholmare är du?

| 2006-12-27, 21:51

Dax att kolla hur mycket stockholmare ni är! DN har ett livsstilstest som jag har gjort.

Urstockholmaren
Shit alltså, du är så Stockholm att man blir rädd. Men om du inte taggar ner lär du bli en magsur rättshaverist också. Oss emellan – försök ha lite mindre attityd, så cool är du ändå inte. Det skadar faktiskt inte att stanna upp och hjälpa en turist att hitta rätt i storstadsdjungeln.

Till mitt “försvar” vill jag faktiskt säga att på frågan om familjen som skulle till Grönan så svarade jag faktiskt att jag skulle hjälpa dem! Men jag måste erkänna att jag tittat snett på de som inte känner till regler för rulltrappor och dylikt :mrgreen:En kommentar to “Hur mycket stockholmare är du?”

  1. John says:

    Urstockholmaren
    Shit alltså, du är så Stockholm att man blir rädd. Men om du inte taggar ner lär du bli en magsur rättshaverist också. Oss emellan – försök ha lite mindre attityd, så cool är du ändå inte. Det skadar faktiskt inte att stanna upp och hjälpa en turist att hitta rätt i storstadsdjungeln.

    Hmm… Det slog mig att bara det faktum att man gör testet kanske kvalificerar en till ovanstående dom. Jag sa i a f att jag skulle släppa in bilisten på Essingeleden, kanske för att det oftast inte är jag som kör, men ändå!

Kommentera