Slumpad post: Blodtrycksverk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Graaf, Magdalena: Det ska bli ett sant nöje att döda dig

| 2006-12-29, 23:21

Graaf, Magdalena: Det ska bli ett sant nöje att döda digAtt man tror på det media skriver… Min bild av systrarna Graaf har förändrats efter att ha läst den här boken. Jag är klart imponerad av den respekt för medmänniskor som familjen Graaf har, att de inte väljer att hata utan väljer att älska. Läsvärd bok. Man inser att man har det väldigt bra – på många sätt.2 kommentarer to “Graaf, Magdalena: Det ska bli ett sant nöje att döda dig”

  1. Anna says:

    Bara för att utmana mig själv köpte jag boken och läste den. Har tidigare inte varit särskilt imponerad av systrarna. Jag var beredd på vad som helst. Jag har en förkärlek till katastroflitteratur och har läst rätt mycket sådant. Detta var en i raden. Den var varken bättre eller sämre än någon annan. Klart att jag blir lite tårögd av att människor klarar gå igenom många svåra saker och fortfarande lyckas behålla sin mänsklighet.

    För bokens skull kanske Magdalena skulle ha tagit mer hjälp med skrivning och språk.

    Det är ju bara de lyckliga sluten vi får läsa om. Mina tankar går till dem som inte klarar sig lika bra.

  2. sue says:

    Jag håller med om det språkliga och om dem som inte klarar sig lika bra. Det är väl därför man tar till sig såna här böcker.

Kommentera