Slumpad post: Strumpor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Deklarerat

| 2007-04-21, 14:15

PengarÄntligen har vi fått tummen ur och deklarerat. Det är ju faktiskt grymt smidigt med internet i dessa lägen 🙂 Problemet i år var att vi nu skulle betala fastighetsskatt, och eftersom vi inte ägt hela 2006 så räknade de inte ut något åt oss… Pust, det gav nog en del gråa hår men nu hoppas vi att det blev rätt iaf. Tydligen har de gjort någon skum specialregel så om skatten för marken går över en viss gräns så får man istället betala tomtstorleken gånger 2.

Inte trodde jag att det skulle vara bra att bara ha 130 kvm tomt!6 kommentarer to “Deklarerat”

 1. Niklas says:

  Grattis. Alltså till att ha fixat deklarationen. Det är minsann lite bökigt första året med fastighetsskatten. Själv så har jag högtidsstunden med deklarationen kvar. Tycker det är skitkul.

 2. Sue says:

  Ja, alla har vi våra favoritsysslor!

 3. Vickan says:

  Jag hade också tänkt att vara så där duktig, precis som jag tänker varje år, men det går nog åt skogen i år också.

  Den största spärren just nu är väl att jag inte kan hitta pappren 😯 (heter det pappren? det ser konstigt ut 😕 ). Vi har storröjt i huset i mer eller mindre panik den senaste veckan och måste leta efter allt som vanligtvis brukar ligga framme i den organiserade röran. Resultatet av städningen kan numera beskådas på mäklarnas sidor för hus till salu.

  Vi får väl se hur det blir med deklarationen i år.

 4. Sue says:

  Flytt- och städkaos är inte roligt. Jag minns hur jag för något år sen fick en påminnelse på tv-avgiften och nästan stod med luren på väg att ringa till Radiotjänst för att klaga då jag insåg att jag nog kanske hade lagt en hög papper i en skokartong vid flytten. O mycket riktigt… där låg den obetalda räkningen 😥

 5. Camilla says:

  Det är ju inte illa vad ni hinner med 😎 Själv är jag glad om jag hittar alla papper i tid 🙄

 6. Sue says:

  Todolistorna bockades av i hastig takt under helgen – dock är de så långa att vi nog aldrig kommer ända i mål.

Kommentera